Just in Time Watch

Sliter du med å rekke avtalene dine? Da trenger du denne klokka.

Konseptmodeller er frustrerende på den måten at det ikke er mulig å løpe og kjøpe dem i butikken, men det er likevel fasinerende å se hvordan fremtiden vår eventuelt kan se ut.

LES OGSÅ:

Ta denne klokka for eksempel, fra designeren Martin Frey. Just in Time Watch hjelper deg å huske på avtalene dine og har i tillegg kontroll på hvor du er, i tilfelle du ikke vet det selv.

Snakker med mobiltelefonen.

Klokka er utstyrt med blåtann slik at den kan kommunisere med en mobiltelefon. Basert på hvilke funksjoner telefonen er utstyrt med kan klokka utføre forskjellige oppgaver. Ved hjelp av GPS eller GSM-tracking kan den for eksempel finne ut hvor du befinner deg, og beregne hvor lang tid du trenger på å rekke en avtale eller et møte.

Klokka sammenligner posisjonen din med den posisjonen du bør være på for å rekke møtet. Alt presenteres på en liten skjerm ved hjelp av tekst og grafikk.

Dermd kan du få beskjed om du er ute i god tid eller om du bør få opp farta. Når en avtale nærmer seg kan klokka settes opp til å riste slik at du ikke glemmer den.

Kilde: freymartin