Jelly-fish 45 får karakteren 100

Undervannshjem som faktisk ser bra ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det engelske ordet jellyfish kan bety to ting: en stormanet, eller en svekling.

LES OGSÅ:

Jelly-fish 45 er ingen av delene, men den er nok uansett ikke for sveklinger.

Manet.

Dette er enda et bidrag til den voksende serien underjordiske bolighus, og kanskje et av de peneste.

Det forsåvidt manet-liknende kjempehjemmet er designet av Giancarlo Zema, og har plass til mellom seks og åtte personer.

Jelly-fish 45 er ti meter høyt og 15 meter i diamater, og strekker seg over fem ulike plan - de fleste over havflaten, mens den nederste hviler sammen med fiskene. Etasjene er knyttet sammen ved hjelp av en ikke spesielt diskret vindeltrapp, men så er heller ikke det 13.5 millioner dyre luksushjemmet ment for personer som prøver å gjemme seg bort.

Kjellermennesket.

Den aller øverste etasjen ligger 5.6 meter over havet, og er beregnet for hjemmekontorløsninger. Neste etasje ligger 2.1 meter lavere og er stedet du vil oppholde deg når natta senker seg. Bare 1.4 meter over vannflaten finner du stedet hvor du selv later vannet, og stedet hvor du lager maten.

Kjelleren er 0.8 meter under vannet, og har et gjesterom, bad og tekniske rom som vi antar inneholder nyttige ting som strømaggregat, air condition og vannfilter.

Bygningen er i hovedsak laget av plast, som er forsterket med glassfiber. Den undersjøiske delen er laget av spesialbehandlet akryl som tåler vanntrykket.

Fint, det. Vi tar to.

Kilde: Born Rich

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!