iPad vil spille tetris med deg.

Denne spektakulære Dubai-bygningen er inspirert av alt fra tetris, iPod og det skjeve tårnet i Pisa.

Dubai er ikke som andre land. Først og fremst fordi det ikke egentlig er et land, men et arabisk fyrstedømme - men også fordi det er like nyrikt som en lotto-millionær. Det eksisterer derimot ikke mange tvangstanker om å "betale ned regninger" og "kanskje reise på en fin ferie" der i gården.

LES OGSÅ:

I Dubai bruker man penger som om innbyggerne til enhver tid levde sine siste timer på jorda.

Pad eller Pod.

iPad føyer seg pent inn i rekken av arkitektoniske prosjekter som snart vil prege silhuettene som kaster seg over turistene mens de nyter kystlinja.

Til forskjell fra mange av disse prosjektene er dette derimot ikke et hotell. iPad består av 23 etasjer med leiligheter, som alle har et prisnivå som garantert er forbeholdt den lokale eller internasjonale fiffen.

(Tet)ris bak speilet.

Som navnet tilsier henter iPad inspirasjon fra Apples lille hvite, i tillegg til, antar vi, en hel generasjon med tetris-spillere, som har fått ødelagt synsfeltet sitt og alltid ser firkanter som vrir seg mens de i beveger seg nedover, nedover, nedover.

Det mest imponerende er likevel at iPads tårn vil hvile på toppen av en slags vanvittig overdimensjonert docking-stasjon, som dessuten heller seks grader over på siden (se modellbilder til venstre).

Pisa-skjev.

Det er så mye som en halv grad mer enn det skjeve tårn i Pisa, som altså bare har en skjevhetsgrad på 5.5 grader.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi er egentlig mest nysgjerrig på om den skjeve profilen kommer til å føre til at alle mennene som bor der alltid vil treffe utenfor doskåla, men vi skal la det ligge.

iPad vil stå ferdig en gang i 2009.

Kilde: Gizmodo