Innbruddssikker laptop

Maskinen for deg med mange hemmeligheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du mange hemmeligheter liggende på maskinen din? Går du rundt med maskinen under armen hele døgnet, i fall noen skulle slå kloa i hva du enn måtte ha å skjule?

LES OGSÅ:

Frykt ikke. IBM har nå skrudd sammen en laptop som vil få både mafiafolk og CIA til å puste lettet ut. Den nye laptopen er nemlig komplett umulig å bryte seg inn i uten at den i så fall må ødelegges først.

ID-lås.

For i det hele tatt å åpne PCen, må du legge fingeren over en id-leser. Maskinen er umulig å brette opp med feil finger, og skulle noen forsøke seg med brekkjern, vil all innmaten destrueres i samme øyeblikk som skjermen spretter opp.

Videre er maskinen utstyrt med to skjulte usb-porter som sitter gjemt bak et metallokk.

Ikke minst har den en innebygget skanner i tillegg til en innebygget makuleringsmaskin. Det siste kan sikkert komme veldig godt med hvis fremmede skulle komme plutselig på.

I slike uforutsette øyeblikk vil du nok også like designet på maskinen. De myke formene er konstruert nettopp for at den skal være behagelig å ta under armen idet du må løpe.

Konsept.

Foreløpig er laptopen fra IBM kun et konsept, og det finnes ikke så mange andre spesifikasjoner å oppdrive.

Men sikkert er det i alle fall at dette er en PC for dem som virkelig har ugler i mosen, og om det skulle være noen tvil:

Nei, vi oppfordrer ingen til å kjøpe.

Kilde: ubergizmo.com og coroflot.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!