Ikke for sofagriser

Helt ping-pong.

Foreløpig bare en prototyp, men det er lov å drømme. Foto: Marcel Koehler
Foreløpig bare en prototyp, men det er lov å drømme. Foto: Marcel Koehler Vis mer
Publisert

Vi har alle gjort det. På fritidsklubben, feriekolonien eller leirskolen.

Pingpong er avhengighetsskapende trim som passer for både gamliser og småttiser. Men selv om vi knapt kan sitte stille ved tanken, har vi tungt for å avse ett helt rom til spillbordet.

Heldigvis har en smart designer konstruert løsningen for deg som ikke har husrom med plass til biljardbord eller bowling.

Sjekk også denne lekre, plassbesparende døren

Ping-pong-døren

Mer genialt enn denne døren kan det knapt løses. Tobias Fränzel heter designeren, som har arbeidssted i Berlin. Han arbeider med design av funksjonelle og underholdende produkter, som også skal se bra ut og få folk til å interagere med hverandre. Alt dekkende for ping-pong-døren.

Ikke i salg

Men trenger vi å si det? Døren er dessverre foreløpig bare en prototype, så vi kan dermed verken oppgi utsalgssted, distributør eller pris.

- Jeg samarbeider med dørprodusenter og bordtennis-distributører for å få produktet på markedet så fort som mulig, sier Fränzel til DinSide.

Mer på Tobias Fränzels nettsider.

Hvilken lås skal jeg velge?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer