Hyperbike er ute etter kroppen din

Hvis NASA liker en sykkel må det jo være bra?

Nei, vi sa ikke nazi, vi sa NASA - amerikanernes stolteste institusjon etter Kentucky Fried Chicken Superbowl.

LES OGSÅ:

Romfartsorganisasjonen har tydeligvis planer for verdensrommet som ikke engang grønne menn med IQ på over 300 kan gjette seg fram til. For hvordan skal vi forstå at NASA har adoptert Hypernike, den mest ekstreme sykkelen vi har sett siden de første huleboerne forsøkte å sette sammen en tohjuling - før hjulet var oppfunnet.

Kroppen vår.

Hyperbike er en komplett kroppssykkel, som vil si at den utnytter energien fra både øvre og nedre del av den nedbrutte, utslitte kroppen din.

For at det skal fungere er det en fordel at du slipper å tenke på balansen. Hyperbike har kopiert prinsipper fra rullestolene til handikappa idrettsutøvere, og de to enorme, 2.5-meter store hjulene lener seg således innover mot sykkelen for å tilføre den både fart og stabilitet.

Lynrask.

Oppfinneren av sykkelen hevder den kravler avgårde i en hastighet av hele 80 kilometer i timen, noe som burde få bilister, fotgjengere og andre syklister til å skygge banen i en hastighet av 160 kilometer i timen.

Foreløpig er sykkelen uten både tilgjengelighet og pris, men så lenge NASAs Space Alliance Technology Outreach Program har omfavnet den antar vi at 80 prosent av befolkningen har en i garasjen om en tre-fire år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo

Les flere vanvittige saker her!