Her er Formel 1-gressklipperen

Her er Formel 1-gressklipperen

Klipp plenen med stil.

Publisert

Å klippe plenen en glovarm sommerdag er kanskje noe av det kjedeligste som finnes, men med denne spreke gressklipperen blir det straks mer interessant, både for deg og ikke minst naboene, som aner fred og ingen fare.

Plenklipperen er inspirert av Formel 1, men kjører sannsynligvis ikke like fort (selv om vi ikke skal si det for sikkert). I likhet med bilene som kjører Formel 1-løp har den vinger foran forhjulene, i tillegg til egen cockpit (for designens skyld), sidespeil og et ratt med LCD-skjerm.

Du kjører den rundt på plenen som hvilken som helst plenklipper og via skjermen får du diverse opplysninger.

Om hva kan vi bare gjette, men kanskje det inkluderer informasjon om gresset, hvor mye bensin som er igjen og hvor fort plenklipperen kjører.

Designeren bak vidunderet heter Kadeg Boucher og kommer fra Frankrike. Plenklipperen er bare tegninger på papir enda, men får han nok oppmerksomhet fra gærne millionærer med stor gressplen blir den kanskje satt i produksjon.

Se masse bilder til venstre!

Kilde: cgsociety

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer