Her er DJ-kjøkkenet

Må ha det. Bare må ha det. Her er dj-bordet som fanger.

Alle som har sett Nigella eller Jamie i aksjon foran kjøkkenbenken (og kameraet) ser at det finnes mer enn bare en overflatisk likhet mellom de to mesterkokkene og en svett DJ som spinner plater i et hipt kjellerhøl i en storby.

LES OGSÅ:

Agurk-kutting. Scratch, scratch. Salatmiksing. Tsjugga, tsjugga. Fresing av seipanetter. Break it down. Og slik går tida, helt til noen kutter seg i fingeren - som er det samme som DJen som kutter seg på den skarpe vinylkanten og roper "det var da som svarte h...!".

Mat er musikk.

Taste DJ følger opp disse likhetene, og gjør om hele matlagingsopplevelsen til en slags kulinarisk miksepult.

Bordet, som er et konseptdesign utviklet av japaneren Fei Zhu, har en rekke knapper som styrer kokemodus, varmen, mikrobølgeovnen - og det innebygde multimedia-anlegget hvor du både kan høre musikk, se video og surfe på nettet via den innebygde, trykkfølsomme skjermen.

Kryddermiks.

To store, vinylplatelignende kokeplater utgjør hjernen i Taste DJ. Sett retten på platene, og lek at du er DJ Koola Ola som dropper nåla på fritidsklubben mens dansegulvet oversvømmes av fnisete fjortiser.

Med seks forskjellige krydderknapper kan du gjennom en liten krydderdyse mikse og trikse med alt fra salt og pepper til soyaolje og curry mens retten står på plata, helt til fiskepinnene dine når et så høyt smaksnivå at selv Dalai Lama ikke er verdig et måltid ved ditt bord.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Yanko Design