Gyngestol for de gamle unge

Alder blir overflødig. Det blir også ord.

Gyngestol for de gamle unge
Publisert

Kroppen er en fin ting, og ting inspirert av kroppen er også ofte fine, eh, ting.

Hvis ikke du synes den introduksjonen var klønete, kan det godt være du vil få et kick ut av denne hinsides gyngestolen. Og kick er det mulig å lese bokstavelig.

Anatomi

Stolen er designet av Pouyan Mokhtarani fra Iran, og det er ikke tilfeldig at han har avbildet en brystkasse i skjelettform på hjemmesidene sine.

Det er nemlig ikke så veldig vanskelig å se for seg ribbein, lunger og alt det andre som befinner seg på innsiden av brystet, og det er kanskje derfor denne stolen ender opp med å se ut som en blanding av kunst og et anatomistudium for førsteårsstudenter i medisin.

Ergonomi

Ifølge Mokhtarani skal designet gjøre at de som bruker stolen får spredd kroppsvekta jevnere utover sitteflaten enn det som tradisjonelt er tilfelle, og den har også et "manuelt gyngesystem" som hjelper deg å - nettopp - gynge.

Hvis du behøver hjelp til å få en gyngestol til å gynge har nok toget ditt gått, men det gjør ikke så mye: Stolen eksisterer foreløpig bare på designstadiet, så den trestolen du har arvet etter bestemor må gjøre nytten noen år til.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer