Gotisk galskap

Steampunk-trenden når nye høyder.

Richard R. Nagy har hatt hendene sine borti spesielle PC og dataprosjekter tidligere, som for eksempel denne fantastiske steampunk-skjermen.

LES OGSÅ:

Det spørs likevel om ikke hans gotiske biskop-PC, The Archbishop ("erkebiskopen"), tar den geistlige kaka.

Skjult.

Mesterverket består av fire deler, som på datamaskinspråk betyr skjerm, PC, tastatur og mus - og tegnebrett. Fem deler, altså.

Den 20 tommer store skjermen skjules diskret bak den alt annet enn diskret altertavla når den ikke er i bruk, mens den store bibelen til høyre enten kan brukes som musematte, eller du kan åpne den for å ta i bruk et Wacom tegnebrett. Det ser ikke spesielt behagelig ut å bruke verken mus eller brett, men de som har lest Jobs bok og husker prøvelsene han gikk gjennom, vet at dette er en del av den store bibelpakken.

En slags gaming-PC.

Den gotiske buen er dekorert med fargede glassdører, mens det blankpolerte messing-tastaturet ikke er så ulikt andre steampunk-tastatur vi har sett - som for eksempel dette.

Spesifikasjonene på PCen virker helt okei, og bra nok til å kjøre middels grafikk-intensive spill. Mer konkret vil det si at den har en AMD Athlon 64-bits Dual Core-prosessor, 2GB internminne, 250GB harddisk, et NVIDIA GeForce 8400GS 512MB grafikkort og, jada, Windows Vista.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utropsprisen på eBay er usle 7000 dollar, eller rundt 48 000 kroner.

Joda, du leste riktig. Du kan by her.

Kilde: Born Rich