Goliathon 83 Infinity Beam Projector

Med et slikt navn vil dette produktet selge seg selv.

Goliathon 83 Infinity Beam Projector ser virkelig ut som noe som er konstruert fra levninger, avfall og skrot etter at apokalypsen kom noen år før vi hadde trodd.

LES OGSÅ:

Dette er pistolen du skrudde sammen mens Mad Max, eller Mel Gibson som han heter i dag, sto og pusta og grynta i bakgrunnen, fordi den dieseldrevne sanddynebilen ikke tålte varmen.

Ganske ufarlig.

Strålepistolen er naturligvis et fantasiprosjekt som ikke kan drepe så mye som en flue. Den er designet av Weta Workshops Gred Broadmore, og er bygget av "mestermodellbygger" David Tremont. Neida, vi har heller ikke hørt om dem før, men vi bør jo nevne navnene likevel.

Goliathon 83 er en fullskalamodell, og kunne garantert vært rekvisitt i de aller fleste sci-fi-filmer.

Retro?

Stilen påstås å være mer 1900 enn 2000, selv om vi vil påstå at den fint kunne tilhørt 2400. Det kan godt være at alle har flybiler om 400 år, men metall og våpen blir du aldri kvitt.

Pistolen er en del av en større sci-fi-rekvisitt-serie kalt The Rayguns: Dr. Grordbort's Infallible Aether Oscillators, som sannsynligvis er akkurat så nerdete som det høres ut. Det er det ingenting galt med, for denne pistolen skulle jeg gjerne lagt mine pil-og-bue-never rundt så fort som mulig.

Den vil bli produsert i 500 eksemplarer, alle håndlagde, og satt sammen av ekte metall og noen glassdeler. Hver pistol veier godt over tre kilo, så legg igjen noen timer i treningsstudio før du forsøker å plukke den opp for å skremme postbudet.

Prisen vil ligge på rundt 4000 kroner. Riktig - 4000 kroner.

Kilde: Gizmodo