Fremtidens Audi?

Om noen år kan du kanskje kjøre til butikken og handle melk med i denne doningen.

Den russiske designeren Alexey Bykov har presentert det han tror kommer til å bli fremtidens bil, eller rettere sagt, fremtidens Audi. Her er verken vinger eller jetmotorer representert - i stedet minner hele sulamitten om en gammeldags hestevogn.

LES OGSÅ:

Det er også litt av poenget med Quattroflex, som bilen heter. Designeren var nemlig i det romantisk hjørnet og ville lage et moderne kjøretøy med et litt forhistorisk preg.

Luft mellom ørene.

Konseptet består av to sylindere, en på fremsiden og en på baksiden, som huser alt det mekaniske. Passasjersetet er strategisk plassert mellom disse to.

Å kjøre bilen kan bli en luftig opplevelse. Her er det nemlig verken tak eller dører. Man bør med andre ord spenne seg godt fast og håpe på det beste. Med kun to seter og lite plass til bagasje er ikke bilen spesielt familievennlig, men i fremtiden har vi det sannsynligvis uansett for travelt til å få barn.

Styr med joystick.

Det tradisjonelle rattet er byttet ut med en joystick, slik at du kan styre bilen med en hånd og drikke kaffe med den andre. Det passer bra med tanke på spillgenerasjonen som vil ta over fedrelandet om noen år.

Til venstre kan du se bilder av bilen!

Tøyelig og bøyelig.

Bilen er laget av fleksible materialer slik at passasjerer kan velge mellom vanlig sittestilling eller å lene seg tilbake. I tillegg er hjulene i stand til trekke seg sammen og utvide seg, noe som gjør bilen egnet for kjøring i omtrent alle slags terreng.

Dersom du har større tro på flygende biler i fremtiden kan du trykke her.

Quattroflex er som sagt bare et konsept enda. Hvorvidt den en gang vil settes i produksjon er ikke kjent.

Kilde: autoblog