Framtida er nå

Vi har aldri hørt om koreanske Pantech før, men hvis de lager grensesnitt som er like pene som disse framtidstelefonene, spår vi verdensherredømme og Nokia-kollaps om fire år.

Disse mobiltelefonene kan best sammenliknes med å komme hjem fra arbeid, åpne inngangsdøra, før en stiger inn i et rom fullt av hvitt lys der silkemyk muzak lekker fra bomullsvegger, mens et team på fjorten massører gjør seg klar til å gni deg inn i olje før du stiger ned i et boblebad og lukker øynene vel vitende om at slik, slik kommer det til å være for alltid.

LES OGSÅ:

Helt til du velter ett av stearinlysene og, vips, det var den leiligheten.

Lekestue.

Koreanske Pantech har lekt seg i 3D-designstudioene sine, og resultatene er - la oss være ærlige - ganske spektakulære. Mobiltelefonene vil kanskje ikke finne så mye gjenklang hos pragmatikerne som bare vil ha en telefon som fungerer, men for de som ikke kan se på iPoden sin uten å få tårer i øynene og en følelse av nirvana, så er dette midt i blinken.

Pantech har ikke brydd seg om å utstyre telefonene med innhold, men den dagen det skjer - hvis det skjer - håper vi de gjør seg så flid med jobben at de tar en stor jafs av mobilmarkedet. Det har de fortjent på grunnlag av utseendet alene, omtrent som når en supermodell faktisk klarer skrive en bra bok.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vent litt. Det har vel aldri skjedd. Ok, alt håp er ute for Pantech. Kos deg med bildespesialen til venstre som trøst.

Kilde: Akihabara News