For et skue

Denne skjermen gir oss tekno-lyst hinsides all fornuft.

Noen bør finne fram tvangstrøya i en fart. Hvis ikke risikerer dere at vi vifter med hender og føtter i rein begeistring over å ha sett lukt inn i framtida, på en skjerm som er så deilig funksjonell og fantastisk innbydende at den burde stått bak svarte hyller hos Narvesen.

LES OGSÅ:

Vi beklager at dere måtte lese den setningen, men det er sant.

Tom i hodet.

For du husker skjermen som Tom Cruise sto og veiva med hendene foran i "Minority Report", ikke helt ulikt måten han oppførte seg på underOprah i fjor?

Selskapet med det svært beskrivende navnet Perceptive Pixel har skrudd sammen et grafisk brukergrensesnitt som ikke ligger så veldig mange millimetrene bak det gale-Cruise danset med.

Svært trykkfølsom.

Det er basert på såkalt multi-touch-teknologi, som betyr at den trykkfølsomme skjermen er i stand til å reagere på flere trykkpunkter samtidig. Steve Jobs gjorde noe tilsvarende da han demonstrerte zoom-funksjonen på iPhone for et par måneder siden, men dette er likevel i en helt annen divisjon - ikke minst fordi flere kan bruke kjempeskjermen samtidig.

Teknologien skal etter sigende være Linux-basert, og har en imponerende responstid. Objekter på skjermen kan vris og vendes på i alle retninger, du kan skrive på virtuelle tastatur for å søke etter for eksempel fotografier eller videoer, og du kan enkelt flytte ting ut og inn av skjermen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men, nok ord. Sjekk videoen under og glem alt du egentlig skulle gjøre i dag. Dette vil du nemlig se igjen.Kilde: Zatz Not Funny