Fin fiolin

Skal en gjør noe bra, så må en gjøre det selv, heter det. Det gjelder ikke fiolinspilling.

Det står fortsatt fram som et grusomt minne. De årvisse avslutningene av skoleåret på barneskolen, hvor en klassekamerat alltid ble tvunget av lærer eller foreldre - gud vet hvem - til å vise hvor langt han var kommet i fiolinundervisningen han deltok i på fritiden.

LES OGSÅ:

Hvis du tenker deg lyden av femten negler mot skoletavla, buksevann i hvert friminutt og dødsangsten fra en hest på vei til limfabrikken, så begynner du å nærme deg lyden av de fem-ti minuttene seansene varte.

Laboratoriemat.

Virtuoso fra Paroutaud Music Laboratories er en selvspillende fiolin som overtar etter at barna har gått gråtende til sengs fordi de fortsatt ikke klarer spille Lisa gikk til skolen, slik at du kan nyte sonatene dine i fred.

Selve fiolinbuen er festet på fiolinkroppen ved hjelp av det vi antar er smart, avansert mekanikk, og hvis du klikker på videoen under vil du se at det enten er Spøkelseskladden som har gått i lære hos Arve Tellefsen som spiller, eller så skjer dette uten innblanding fra det overnaturlige. Fiolinen er koblet til 40 watts høyttalere og en forsterker, som sørger for at lyden når ut til massene.

Alt har en pris.

Purister vil ha det til at den 110 000 kroner dyre fiolinen spiller altfor mekanisk til å koste så mye penger, og at en like gjerne kan erstatte den med et dataprogram som garantert vil være langt billigere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De har opplagt ikke forstått hvor fantastisk Virtuoso kan være hvis du for eksempel skal tigge penger på gata. Du kan bare late som om du spiller, og uansett hvilke mangler Virtuoso har så kan du legge en tier i tiggerhatten på at den spiller hundre ganger bedre enn de trekkspill-radbrekkende folka som til enhver tid omringer hovestaden.Kilde: BornRich

Les om flere vanvittige dingser her!