Er dette Sonys nye PSP?

Den japanske giganten liker ikke å tape.

Foto: Konseptbilder
Foto: Konseptbilder Vis mer
Publisert

Apples suksess med iPhone og Ipod Touch har tilsynelatende fått Sony til å tenke helt nytt når de skal oppgradere den bærbare spillkonsollen PSP. Den nye Playstation Portable Mark 2, som forventes å komme i salg før jul 2009, ser nemlig ut til å forene det beste av to verdenener.

Her får du nemlig både en stor og trykkfølsom skjerm, i tillegg til de vanlige gamingknappene du er vant til fra Sonys spillverden.

Men blir det noe av?

Foreløpig er det imidlertid ingen som har bekreftet at den nye PSP-en skal se slik ut, så konseptbildene du ser i denne artikkelen bør tas med en klype salt. Selv håper vi i hvert fall at ryktene stemmer, for selv om vi er glad i å spille spill på iPhonen vår, så er savnet av taster stort for oss som liker å pepre løs i førstepersonsspill.

Kan den ringe også?

Det er i hvert fall lov å håpe. I følge våre danske venner i recordere påstår nemlig kilder i Sony-systemet at den nye PSP-en vil ha mer til felles med iPhone enn den vil ha med den gamle PSP-en.

Forhåpentligvis blir mer informasjon tilgjengelig på årets E3-messe nå i juni.

Kilder: recordere & Pocket Gamer UK

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer