Er dette Motorola LAZR?

Snifotografi og merkelig video av ny Motorola-mobil har lekket ut på internett.

Motorola har god trening i å lage syltynne mobiltelefoner og har høstet mange lovord for sine RAZR- og KRZR-modeller. Nå går det rykter om at produsenten har en ny telefon på trappene, som foreløpig går under navnet LAZR.

LES OGSÅ:

På bildet som har sneket seg ut på internett ligger nykommeren side ved side med en kniv og en lighter, men enda merkeligere er videoen som du kan se under artikkelen, hvor ei lettkledd dame i et badekar holder LAZR i hendene.

Flott skjerm.

Utover det faktum at telefonen tydeligvis er en damemagnet, skal LAZR være utstyrt med en skjerm på 2 tommer og et integrert minne på 512 MB. Ifølget nettstedet newlaunches skal det ikke være mulig å utvide lagringskapasiteten med et minnekort, men engadgetmobile melder det motsatte. Sistnevnte hevder også at telefonen skal være en oppfølger til RAZR, og vil gå under navnet RAZR 2.

Det som virker mest interessant med den krombelagte mobiltelefonen er en såkalt text to speech-funksjon, som leser opp innkommende SMS og eposter. I likhet med flere andre Motorola-modeller skal telefonen kjøre Linux OS.

Men er den ekte?

Hvorvidt LAZR er ekte eller ei gjenstår å se. Ryktene sier ingenting om verken pris eller lanseringsdato, så vi får bare smøre oss med tålmodighet og vente på informasjon fra Motorola.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: newlaunches