Er dette Beo5 fra B&O?

Bilder av en merkelig fjernkontroll har funnet sin vei ut på Internett.

Av og til hender det at produsenter legger ut bilder av ulanserte produkter på hjemmesidene sine ved en "glipp" for å skaffe seg litt oppmerksomhet. Hvorvidt det har skjedd i dette tilfellet skal vi ikke spekulere i, men forrige uke dukket det opp mystiske bilder av en enda mer mystisk fjernkontroll på hjemmesidene til Bang & Olufsen.

LES OGSÅ:

Det tok selvfølgelig ikke lang tid før bildene ble snappet opp og publisert på forumet til nettstedet Beoworld, hvor det nå diskuteres heftig hva B&O pønsker på denne gangen.

Er den ekte?

Det vet bare Bang & Olufsen, men det ryktes at fjernkontrollen vil lanseres i april eller mai. Prisen skal angivelig ligge på mellom 1000 og 1300 Euro, altså mellom 8000 og 11 000 kroner.

Sa noen dyrt?

Vel, husk at det er B&O det er snakk om, selskapet som satser knallhardt på design og fortsatt selger 40-tommers flatskjermer til 100 000 kroner.

Fjernkontrollen skal være en oppfølger til allerede legendariske Beo4, og vil trolig gå under navnet Beo5. Som du kan se på bildene består systemet av en rund kontrollenhet med en skjerm festet på toppen. Hvor ergonomisk løsningen er kan diskuteres, men du vil altså kunne styre Beo5 med tommelen når du holder den i hånda.

Utviklet for BeoVision9?

Det ryktes også at den nye fjernkontrollen vil kunne brukes i samarbeid med B&Os mediacenter BeoMedia 1, og det splitter nye TV-apparatet BeoVison 9. Fjernkontrollen er utstyrt med fargeskjerm og leveres med dockingstasjon, og det ryktes at den er utstyrt med USB-port.

På bildene ser det ut til fjernkontrollen kan styre enheter som står i forskjellige rom. Utover det svirrer ryktene om Beo5 vil ha blåtann, støtte for trådløst nettverk, og trykkfølsom skjerm. Tiden vil vise om enheten er ekte eller et konsept, og i mellomtiden kan du kose deg med bildene.

Kilde: beoworld