En skapende baderomsløsning

Liten plass? Lite vann? Dette skapet er svaret på begge problemene.

Badet er som regel det aller minste værelset i små leiligheter. Det gjør det selvfølgelig ekstra utfordrende å innrede, men desto morsommere for designere som liker å leke med smarte løsninger.

LES OGSÅ:

Australieren Michael Trudgeon er en av dem. I fjor vant han en pris for å ha designet den mest innovative badelomsløsningen i 2008: En komplett baderomsløsning i et skap.

Sesam, sesam.

I det som tilsynelatende kan se ut som et helt alminnelig skap, skjuler det seg både et badekar, en dusj, en vask og et toalett.

Se flere bilder i bildespesialen!

Alt sammen kan trekkes ut etter behov, og mange vil sikkert prise seg lykkelig over å kunne ha toalettet skjult når det ikke er i bruk.

Skapet er laget for enkelt å kunne flyttes rundt, ergo kan du ta med deg baderomsløsningen selv om du skulle flytte – eller hvis du bare skal ut på langtur.

Resirkulerer vannet.

Det mest unike med baderomsskapet er imidlertid at det er bygget rundt en sentral vanntank som sørger for å rense og resirkulere vannet du bruker.

Og selv om du sikkert helst vil slippe å tenke på hvor det vannet du dusjer i har vært, så skal løsningen være et strålende svar på noe av den vannmangelen Australia sliter med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: freshome.com