Foto: xumdeo.blogspot.com
Foto: xumdeo.blogspot.comVis mer

En ny type mobiltelefon

Fire kreative prototyper fra KDDI gir oss en sniktitt inn i fremtiden.

Japan er flere lysår foran oss når det gjelder mobilteknologi, og for kort tid siden viste mobiloperatøren KDDI frem fire nye konseptmodeller i anledning et prosjekt hvor de har samarbeidet med forskjellige designere.

LES OGSÅ:

Infobar 2.

Vi er ikke helt sikre på hva som skjedde med Infobar 1, men Infobar 2 kommer i fargene sølv og den mer fargesprakende kombinasjonen rød, hvit og grå. I følge ryktene skal mobilen være like behagelig å holde i som et stykke frukt, noe som egentlig er en litt pussig sammenligning.

Siden Infobar 2 er et konsept er det ikke så mye informasjon å hente, men ut fra bildet ser vi at mobilen er utstyrt med stor skjerm og knapper for blant annet kamera og meldinger.

En ny type mobiltelefon


Kaos.

Denne mobiltelefonen ser, som navnet tilsier, helt kaotisk ut. Vi ser for oss at den så dagens lys da en av designerne mistet en tallerken i gulvet slik at den slo sprekker. Tastaturet har en utradisjonell utforming, og vi tipper det er et styr uten å like å forsøke å treffe riktig tast.

En ny type mobiltelefon


Cypres.

Vi er ikke helt begeistret for designet på denne mobilen som ser ut til å være gjennomsiktig og veldig industrielt. Men smaken er som baken osv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En ny type mobiltelefon


Vols.

Kanskje den peneste mobilen av alle fire. Telefonen er dekket av børstet aluminium og har en skjerm som kan skyves opp og ned. Dermed kan du til en viss grad unngå at skjermen blir tilsmusset og får riper.

En ny type mobiltelefon


Kilde: mobilemag