E-rope

For folk med krøll på ledningene sine. Blant annet.

Designpriser er kjent for å deles ut til alt fra banebrytende klesklyper til nedbrytende kompostdunker, men nå har Businessweek sin IDEA-pris blitt delt ut til en oppfinnelse som både ser bra ut - og som gjør noe bra for menneskeheten.

LES OGSÅ:

Bare rot.

Mange elektronikkprodusenter gjør nemlig livet svært vanskelig for brukerne, når de lager batterieliminatorer på størrelse med en liten øy i Stillehavet.

Har du flere av dem, framstår et 1000-biters puslespill som en enkel øvelse sammenliknet med den intrikate handlingen det er å få ti klumper til å passe i et tiveis grenuttak.

Med E-rope kan du sette sammen uttaket på en så fleksibel måte at de aller fleste dippeduttene dine vil få plass på ett og samme sted.

Vri 90 grader.

Hvis du i tillegg har behov for å skru av strømmen på for eksempel alle laderne dine, kan du bare vri skaftet på uttaket 90 grader. Dermed vil både miljøvernere og stemmekåte politikere takke deg for ditt bidrag til at såkalt vampyrstrøm blir en saga blott («vampystrøm» er navnet noen har gitt på ladere som fortsetter å trekke strøm selv om dingsen er fullt opplada).

Hvor vidt E-rope blir virkelighet gjenstår å se, men det hjelper alltid å være prisvinner.

Kilde: Inhabitat

Artikkelen fortsetter under annonsen