Du kan ikke se den grense under vann

Mot at du betaler en klekkelig sum kan du snart legge ferien din til der fiskene bor.

Det er enkel logikk at hvis du kombinerer en dykkerferie med en hotellferie, så ender du opp med den spektakulære settingen som Poseidon Resorts er i ferd med å skru sammen et sted i Stillehavet.

LES OGSÅ:

Dette hotellet skal bygges rundt ti til 18 meter under vannflaten, og vil knyttes til fastlandet gjennom to tunneller - én for gjester, og én for de som arbeider ved hotellet.

To store deler.

Undervannsbiten vil bli delt opp i to hovedenheter, i tillegg til "boblen" med luksussuitene. Den første enheten inneholder blant annet verdens første roterende undervannsrestaurant, og det 900 kvadratmeter store spisestedet vil holde en hastighet på rundt en runde i timen, mens du glefseri deg sjømat med ti ganger så stor hastighet.

Den andre hovedenheten er forbeholdt alle verdens beckhamer, hiltoner og trumper, for det er ikke hvem som helst som har bankkonto stor nok til å leie den nesten 500 kvadratmeter store Grand Poseidon Suite, eller den halvparten så store Nautilus suiten for den saks skyld.

Poseidon-gruppen planlegger dessuten å bygge en to-roms undersjøisk bungalow på en klippe, cirka 300 meter(!) under havet. Den vil kun være tilgjengelig via ubåt, som sammen med butler og ubåt-kaptein er inkludert i døgnprisen på beskjedne 130 000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE bilder av undervannshotellet, eller trykk her for å gå tilbake til hovedsiden.

Svir i lommeboka.

Et vanlig rom på 170 kvadrameter vil få en litt mer overkommelig døgnpris på 10 000 kroner, og med rundt seksti prosent av suitene laget av gjennomsiktig akryl har du panorama-utsikt mot eksotiske fiskearter og korallrev. En egen fiskemater i hver suite gjør at du kan mate fiskene ved et enkelt knappetrykk, og selv om vi ser for oss at akkurat det kan bety små forstyrrelser i fiskenes naturlige matkjede, så må en huske at ingen fauna eller flora er hellig for den som kan betale for seg.

For gjester med like stor vannskrekk som lommebok, vil det også være mulig å tilbringe store deler av oppholdet på land. Der finner du blant annet resepsjonen, tennisbaner, svømmebasseng (nettopp), bar og café, i tillegg til luksus-spa og hydroterapi-senter.

Åpning neste år?

Nettsidene til Poseidon forteller oss at hotellet opprinnelig var ment å bygges på Bahamas, men at "visse problemer" har gjort at de nå vurderer å investere i en egen øy et sted i det sørlige Stillehavet, der mye av den landlige infrastrukturen allerede er på plass.

Det som derimot er helt sikkert, er at dette stedet aldri blir å finne i De Forente Arabiske Emirater. Forsøket på å gjøre forretninger der var ifølge nettsidene «truly terrible», så her må sjeikene rydde opp i redet.

Hvis alt går etter planen, noe vi vel tviler på det gjør i undervannshotellbransjen, vil de første hotellene være klar for styrtrike gjester mot slutten av 2007. Poseidon planlegger å bygge flere undersjøiske feriesteder rundt om i resten av verden, men vi antar at Nordsjøen foreløpig ikke er å finne på forretningsradaren.

Enn så lenge kan du drømme deg bort ved å trykke på de datagenererte modellene over hotellet og suitene til venstre!

Les om flere fantastiske dingser her!