Dragonfly har luft under vingene

En radiostyrt øyenstikker? Ja, sannelig.

Øyenstikkerne føyer seg inn i rekken av dyr og insekter som er helt ufarlige, men som ser ut som de er designet av fandens onde lillebror, og kan ta livet av deg raskere enn en nervøs, amerikansk soldat i Irak.

LES OGSÅ:

At noen skulle komme på idéen å lage en radiostyrt øyenstikker er likevel litt i overkant av hva en kunne forvente.

Nyskapning.

Det er nettopp det den amerikanske WowWee har gjort. De har foreløpig vært mest kjent for sin Robosapien-robot, men Dragonfly (engelsk for "øyenstikker") bør gjøre minst like sterkt inntrykk.

Dette er nemlig verdens første radiostyrte øyenstikker. Ja, du leste riktig. Dragonfly bruker ikke propeller eller fikserte vinger, nettopp fordi øyenstikkere heller ikke gjør det. Den flyvende roboten bruker derimot flaksende vinger!

Ta kontroll.

Det mekaniske insektet bør være veldig bra egnet til å skremme livskiten ut av kolleger og familiemedlemmer, og skal være overraskende enkel å styre via fjernstyringen.

Prisen skal angivelig havne på rundt 500 kroner, men lanseringsdatoen er foreløpig ukjent. Enn så lenge kan du se på videoen under hvordan det så ut da heldiggrisene hos britiske T3 fikk prøvefly det lille, ekle krapylet.

Det ligner ikke på så mye annet du har sett - bortsett fra en øyenstikker om sommeren, selvfølgelig.

Artikkelen fortsetter under annonsenKilde: T3

Du. Ja, du! Les flere utrolige saker her!