Dobbelt så stor - dobbelt så moro?

Vi trodde Tetris for lengst var ferdigutviklet. Vi tok feil.

Er det ikke litt rart at Tetris ikke står på det internasjonale fotballforbundets dopingliste, all den tid det sikkert er minst like skadelig som det Maradona sniffet i seg da han endte sin internasjonale karriere i 1994?

LES OGSÅ:

De der forbanna brikkene som aldri stopper, som bare renner ned som vann fra en takrenne, og som truer med å ødelegge arbeidsdagen, privatlivet og enhver sosial sammenkomst de neste fire ukene, måtte de brenne!

Håndholdt Tetris.

Det blir ikke nødvendigvis bedre med Sparkfuns LED Tetris, men det blir litt mer komplisert å ta med seg i konfirmasjonsmiddager og kirkebryllup.

Spillet, som styres av er håndholdt, og består av 240 lysprikker (et ord vi fant opp nå). Hvert punkt er både lys og knapp samtidig, så hvis du for eksempel vil bevege den neste Tetris-brikken mot høyre, trykker du på høyresida, mens du trykker til venstre for å vri den andre veien.

RGB.

Hver knapp er bakgrunnsbelyst av tre LED-lys (RGB), hvilket betyr at omtrent hele det synlige fargespekteret kan vises fram i hver av dem.

Enn så lenge er dette en festlig prototype, som du kan se video av under, men hvis stjernene og planetene står i riktig stilling framover blir det forhåpentligvis kommersialisert snart.

Kilde: Gizmodo