Do på hjul

For deg som går masse på do og blir sliten av det.

Er du lei av å springe på do i tide og utide? Det er i grunnen litt merkelig, men det er som regel når du er mest opptatt at nøden melder seg som verst.

LES OGSÅ:

Kanskje midt i den spennende søndagsfilmen eller akkurat idet dommeren blåser av for nervepirrende straffekonk: Middagen fyker som en rakett gjennom kroppen og du løper som en gal.

Designeren Christen Halter har muligens vært i slike situasjoner selv. Han har nemlig designet en stol med innebygget doløsning – slik at ikke kruttsterk middag skal være årsaken til at du går glipp av spennende høydepunkter foran skjermen.

Med denne stolen er det bare å slakke på buksebeltet å la det stå til.

Sett bort fra fancy doskål, så er stolen videre tilrettelagt for at du enkelt kan brette den ned og bruke den som seng (hvis laget ditt skulle tape).

Andre finesser er at du kan koble den til trappa di hjemme og bruke den som stolheis, for enkelt å heise deg selv opp og ned i fall du skulle ha fått litt for mye innabords på julebordet.

Foreløpig befinner stolen seg kun på en designskisse. Og selv om den på mange måter kunne blitt vår drømmestol, så tror vi nok at målgruppen er folk som trenger den mer enn oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: yankodesign.com