DIY på sitt beste

DIY på sitt beste

Båt for de som klarer gjørra det sjæl.

Publisert

Joda, vi har forståelse for gjør-det-selv-folkene som hver uke virrer småforvirret rundt på Clas Ohlson på jakt etter det ene verktøyet som kan flytte fuglekassen i hagen fra vanlig dobbeltrom-nivå til suite-standard.

Sammenliknet med denne hjemmesnekra båten falmer derimot fugleskremselet fullstendig.

Enda en Pod.

Aquatid Pod-Racer høres ut som et passende navn på en sjødoning som ikke ville sett fremmed ut hvis du plasserte den blant Jabba The Huter eller Han Soloer.

Den er designet og bygget av amerikaneren Joey Ruiter, som opplagt har bedre tak på verktøyet enn gjennomsnittsnordmannen.

Grunt vann.

Han har brukt tre måneder, 20 000 dollar (drøye 100 000 kroner) og utelukkende resirkulerbart materiale på å bygge båten. Hver av de to fremste pongtongen har en jet-ski-motor som yter 215 hestekrefter, og fordi båten ikke har propell kan den skumme gjennom vann som er så grunt som 13 centimeter.

Ruiter har ikke laget Aquatic Pod-Racer bare for å være tøffeste gutten i gata, den er først og fremst bygget for å kunne ta seg fram i terreng der vanlige propellbåter må gi opp.

Sjekk en altfor korte videoen under for et lite glimt av Pod-Racer i aksjon.

Kilde: Sci-Fi Blog

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer