Den ultimate hjemmekinoradioen for deg med mye penger

Det kan simpelten ikke bli dårlig når Ferrari og Meridian står bak.

Ihuga sportsbil- og hifi-entusiaster har to ting felles: De bruker uendelig mye penger på hobbyen sin, og ikke minst ulidelig mye tid på å forsvare pengeforbruket overfor sine bedre halvdeler.

LES OGSÅ:

Nå får de snart enda mer å bruke aksjeutbyttet sitt på.

F80.

Denne lekkerbiskenen har blitt skjult som en liten statshemmelighet, men ventetiden har heldigvis ikke vært forgjeves for etter vår oppfatning ser den fantastisk ut.

Et komplett audio og DVD-system.

F80 har innebygget FM/AM og DAB-tuner, og den innebygde DVD-spilleren takler selvføgelig også vanlige CD-plater.

Men det hadde ikke vært et ordentlig Meridian-produkt uten ordentlig lyd.

Under Ferrari-designet finner du derfor tre digitale forsterkere som pumper ut 80 watt til de to fronthøyttalerne og subwooferen som er skjult på baksiden.

F80 skal også være utstyrt med den såkalte «Advanced Digital Signal Processing», som lar deg finjustere lyden avhengig av plasseringen i rommet.

I følge T3 er prisen oppgitt til 1.500 pund, omtrent 18.400 norske kroner. Dermed har de to selskapene nok en gang klart å prise produktet så høyt at også denne enheten vil klare å opprettholde luksusfølelsen hos heldiggrisene som har råd.

F80 fås selvsagt i de fem offisielle Ferrari fargene gul, sølv, rød hvit og sort, og er du ordentlig interessert kan du se videoen der Bob Stuart fra Meridian forteller om F80 her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Meridian og T3.