Delfin-fint

Hvis noen kan vise oss noe som ser morsommere enn Innespace Dolphin, skal vi gå baklengs til Dovre. Eller, det vil si, vi skal kjøre kontorstolen vår fire meter. Det får holde.

Vi har lenge visst at delfinen er menneskets beste venn i det våte element. Det er i det minste det vi har lært av å kanalhoppe forbi Discovery hver eneste kveld.

LES OGSÅ:

Men nøyaktig hvor god venn den var, forsto vi ikke før vi så Innespace sin Dolphin enmanns miniubåt. Makan.

Den første versjonen de produserte har det nesten lolita-aktige navnet Sweet Virgin Angel, men det er lov å være litt overivrig når en har laget noe så vanvittig som dette.

Delfin med hestekrefter.

Miniubåten har en to-taktsmotor med 3 sylindre og hele 110 hestekrefter, noe som gir en fart vannflaten på nesten 50 kilometer i timen. Noen synes kanskje vi skal skrive "knop" her, men siden dette knapt kan kalles en båt holder vi oss til mer landlige termer.

Under vann synker hastigheten til drøye 30 kilometer i timen, før du igjen spretter opp som en vårkåt delfin på sjekkern.

På dypt vann.

Du kan dessuten rulle ubåten og stupdykke, så pass deg for talentspeidere fra amerikanske Sea World - før du vet ordet av det er du innesperret i en vanntank og må spise tunfisk resten av livet.

Gjør du tingene dine riktig vanker det naturligvis applaus og litt laks i ny og ne, men det var kanskje ikke helt det du hadde tenkt da du brukte pengene fra hyttesalget på noe som bare skulle være bare moro.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på PLAY-knappen på videoen under for en vannvittig (kremt) demonstrasjon av delfinbåten!Du kan lese mer om Innespace Dolphin her.