Crystal Phone er uvirkelig

Hvis du forstår hva jeg mener.

Dagdrømming er fint. Her en dag innbilte jeg meg selv at jeg lekte med dingser dagen lang, samtidig som jeg fikk betalt for det. Noe så latterlig.

LES OGSÅ:

Fantasy.

Nordmannen Rune Larsen, som altså ikke er han Rune Larsen, fortsetter med å designe fantastiske mobiler som bare eksisterer i hans eget hode - og som en 3D-modell på datamaskinen hans.

Tidligere har han blant annet gitt oss Eclipse og Easy as Pi, men selv de fantasifostrene blir småtteri forhold til dette.

Crystal Phone gir samme uvirkelige gledesfølelsen som når en finner et bra TV-program på en søndag formiddag, og er naturligvis fullstendig urealistisk.

Flat. Helt flat.

Den er flat som et kretskort, og har derfor ikke plass til for eksempel mobilens oksygenpakke, batteriet. Eller elektronikken. Eller kamera. Eller noe annet enn selve skallet. Med dagens teknologi er dette altså en håpløs mobil, men som balsam for teknosjelen er den desto mer interessant.

Skjermen er transparent, og telefonen vil muligens knekke første gangen du sklir på glatta. Og hvor setter en minnekortet?

Pft. Det er helt uvesentlig. Det er drømmen som betyr noe, en slik som Martin Luther King formidlet i sin berømte tale, og han levde jo som kjent et langt og ... ah, nettopp.

Glem det. Vi nøyer oss med å håpe at slike mobiler en gang vil bli tilgjengelige.