Casulo skjuler så mangt

Alt du trenger til leiligheten i kun én boks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når gleden over å ha vunnet budrunden har lagt seg, begynner det å gå opp for deg at du snart må flytte alt av jordisk gods fra et sted til et annet.

LES OGSÅ:

Casulo er et smart konsept for alle som er på flyttefot, spesielt de som av ulike grunner flytter ofte. Se video under artikkelen!

Alt i én pakke.

Det ser ikke slik ut, men den gule boksen rommer et klesskap, et skrivebord, en justerbar stol, to stoler til, et bokskap med seks hyller, en seng og en madrass. Alt du trenger for å komme i gang på et nytt sted, med andre ord.

Boksen har en størrelse på 80 x 120 centimeter og kommer med hjul slik at du kan trille den rundt. I motsetning til møbler fra ikea trenger du ikke en eneste skrue eller mutter eller for å sette sammen møblene. De brettes rett og slett bare ut og plasseres på sine respektive steder.

Det skal kun ta ti minutter å få alt på plass, med forbehold om at du er effektiv og ikke tar kaffe- eller telefonpauser.

Mange vil nok også sette pris på at hver eneste del av boksen blir brukt slik at du slipper å ha leiligheten full av emballasje etter montering.

Casulo er foreløpig på konseptstadiet, men utviklerne er på jakt etter samarbeidspartnere. Her er det altså bare å krysse fingrene for at alt går i boks, bokstavelig talt.

Se video:

Kilde: mein casulo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!