Brent tunge er vondt

Dette kaffebegeret gir deg advarselen du behøver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forskjellen på varm og en veldig varm kaffe kjøpt på nærmeste bensinstasjon kan gjerne være "skal du eller jeg kjøre?" og "dnal dnu ellel djei djøre?".

LES OGSÅ:

Brent tunge er ikke bare svina vondt, den gjør også at du høres ut som den siste attraksjonen til Kristiansand Dyrepark når du snakker.

Gen-i-alt.

Australske Smart Lid Systems har utviklet det som må være en av årets nyttigste produkter, til tross for at det i utgangspunktet bare er et plastlokk til takeaway-kaffe.

Lokket er derimot smart. Hvis kaffen er passe varm forblir lokket mørkebrunt, men er den så varm at det lukter millionsøksmål ala den berømteMcDonalds-kaffe-saken, forandrer det farge til ildrødt.

Dårlig feste.

Lokket har også en farge-indikator som viser om det er skikkelig festet, og som til og med gir beskjed om hvor lokket ikke er festet.

Foreløpig har ikke Smart Lid Systems kommersialisert det geniale kaffelokket, men hvis ikke dette blir virkelighet har verden tapt. Du må riktignok betale litt ekstra per kaffe, men prisen for ubrent tunge er uvurderlig.

Sjekk videoen under for en demonstrasjon av lokket, som er cirka like grundig som en gynekologisk undersøkelse.

Kilde: New Launches

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!