Book Style er ikke en bok

Den er for så vidt heller ikke virkelig, men hvem bryr seg.

Fri fantasi er er årsaken til at det finnes sushi, mens tradisjon, nødvendighet, dårlig vær og sauer som ikke er smarte nok til å komme seg unna er årsaken til at det finnes kjøttkaker. Vi vet hva vi foretrekker.

LES OGSÅ:

Bokbad.

Derfor liker vi også Book Style Remote Control, en fjernkontroll som er like virkelig som enhjørninger og regnbuer med bare gråtoner.

Likevel, designer Chen Hung Ming har et poeng, i tillegg til et svært fengende navn.

Fjernkontrollen er inspirert av noe så banalt som en bok, og er derfor inndelt i kapitler. Disse kapitlene heter ikke "Uro i en heis" eller "Da Lars ble Line", men derimot ting som DVD, TV og Audio.

Multi.

De kloke har allerede forstått at en fjernkontroll som skal kontrollere en TV ofte ser anderledes ut enn en som skal kontrollere et stereoanlegg, og her kan du med andre ord bla deg fram til riktig knappelayout på så enkelt vis at en brødskive med ost framstår som et grunnfag i fysikk.

Det er alt. Den kommer aldri til å bli virkelig, du kommer aldri til å kunne ta på den, men den eksisterer som idé. Og en dag blir alle gode ideer plukket opp av menn (og damer) med penger.

Artikkelen fortsetter under annonsen