Blokka der bilen har sin egen heis

Sjekk videoen og se hvordan de rikeste av de rike har det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Boligprosjektet «200 Eleventh Avenue» som etter planen skal stå ferdig i løpet av 2008 er definitivt noe av det mest spektakulære vi har sett noen gang.

LES OGSÅ:

En autofil boligdrøm.

For ikke bare er leilighetene noe av det hippeste som bygges i New York akkurat nå, 14 av leilighetene løser også parkeringsproblemene i storbyen på en helt utradisjonell måte.
Og nei, vi tenker ikke på parkeringsplass i et underjordisk garasjeanlegg - det er jo bare såå 2004: I denne blokka er nemlig superleilighetene ustyrt med heis til bilen, slik at de har sin egen private garasjeplass i leiligheten.

Jepp det er helt sant.

Du kjører altså inn i 1. etasje, tar bilheisen opp til din egen leilighet i 19 etasje og parkerer bilen utenfor inngangsdøra - trygt ute av syne for taggere, innbruddstyver og paparazzi-fotografer.

Genialt, ikke sant?

Men ikke tro oss, se videoen under og døm selv:Fakta.

Blokka skal være ferdig til innflytting i slutten av 2008, og gjennomsnittsleilighetene i blokka skal, om vi har regnet riktig, være på cirka 233 kvadratmeter. Foreløpig prisantydning på de minste leilighetene er på 5 millioner dollar, som selv med dagens svake dollarkurs tilsvarer over 28 millioner kroner.

Mange av leilighetene er også utstyrt med balkonger, og upolitisk korrekt som bare amerikanske rikinger kan være er like godt standardgulvet i alle leilightene av teak. Vi kan jo håpe at den ikke stammer fra Burma…

I tillegg til en 24 timers betjent lobby i første etasje har alle beboerne også tilgang til treningssenteret beliggende i 2 etasje. Det siste trenger de nok også – for siden de aldri må gå mer enn noen få skritt til og fra bilen sin vil nok kondisen bli så som så.

Ja-ja, stakkars rike barn. Og nei, vi er ikke misunnelige. VI er veldig misunnelige.

Kilde: CityReality og 200 Eleventh Avenue.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!