Blank Phone går for OLED

Det er opp til deg hvordan denne konseptmobilen skal se ut.

Konseptmobilen Blank Phone er en videreføring av ideen bak iPhone. Telefonen er helt fri for taster og består i stedet av en stor og trykkfølsom skjerm på både fremsiden og baksiden, noe som naturlig nok setter store krav til håndhygienen din.

LES OGSÅ:

OLED.

Blank Phone benytter seg av skjermteknologien OLED, som trekker mindre strøm og har høyere kontrast enn LCD. Dette skal gjøre den spesielt egnet til å se film og serier på, selv i sterkt dagslys.

Når du vil skrive meldinger kan få telefonen til å presentere et fullt QWERTY-tastatur, mens et nummertastatur vil materialisere seg på skjermen dersom du ønsker å ringe noen. Telefonen vil altså kun vise de funksjonene du har bruk for der og da.

Last ned tema.

Konseptmobilen har i utgangspunktet en blank overflate, som du kan endre ved å laste ned forskjellige designtema. Dette kan være både statiske og levende bilder som gjør telefonen mer personlig. Definitivt en litt mer praktisk og fleksibel måte å endre design på enn å kjøpe nye deksler.

Blank Phone er foreløpig på konseptstadiet og der blir den nok en god stund til, men vi skal ikke se bort fra at det er slike mobiler vi kommer til å bruke i fremtiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: gizmodo