Bear Robot er en sann humanist

Han ofrer både kretskort og beltehjul for å redde soldater i nød.

Hvis en skal tro eventyret vil det alltid være prinsen som kommer en person i nød til unnsetning, før han med et kyss redder vedkommende fra den sikre død.

LES OGSÅ:

Tatt i betraktning at for eksempel det amerikanske forsvaret får utslett av i det hele tatt å tenke på et slikt kyss, er det ikke så rart at de heller vil at en bjørn skal redde soldatene deres når de blir såret i kamp.

Riktig - en bjørn.

Forkortelse.

Denne roboten heter simpelthen Bear, og har som sin eneste oppgave i livet å gå inn i farefulle områder for å hente ut alvorlig skadede soldater. Bear har egentlig ikke noe med dyret å gjøre, men er som vanlig en fancy forkortelse for Battlefield Extraction-Assist Robot.

Den fjernkontrollerte doningen har beltebein med solide spor for at den skal kunne flytte seg framover selv under vanskelige forhold, og er i stand til å løfte opptil 136 kilo med én arm. Tenk med andre ord over dietten din før du går ut i krigen.

Trappetur.

Bear kan også bevege seg i trapper, og har til og med en slags "snikemodus", hvor han holder seg lavt i terrenget på vei til et sikkert sted.

Enn så lenge er dette en prototype, hvilket betyr at amerikanske soldater som blir skadet i Irak fortsatt må belage seg på å bli reddet av Bubba, som etter fire måneder i tjeneste fortsatt er litt usikker på hva som er opp og ned på en granat.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Sci-Fi Blog