Balance er balansert

Lekker konseptmobil med gode spesifikasjoner.

Vi har skrevet om mange forskjellige konseptmobiler, men felles for de fleste er at spesifikasjoner har måttet vike plass for design. Slik tenker derimot ikke designeren Bence Bogar. Hans konsepttelefon Balance er noe av det råeste vi har sett til nå.

LES OGSÅ:

Mobilen har en unik skyvemekanisme hvor skjermen kan flippes helt rundt. Du kan se en liten demovideo av hvordan dette fungerer under artikkelen.

Stor og flott skjerm.

Materialene er titanium og rustfritt stål. Hovedskjermen er trykkfølsom og har en oppløsning på 400 x 240 piksler fordelt på 2,8 tommer. Du kan navigere i menyene ved å trykke på skjermen, eller du kan benytte deg av knappene som er plassert rundt.

På baksiden finner et kamera på 5,1 megapiksler med autofokus og 2 x optisk zoom. 3,5 mm minijack sørger for at du kan bruke dine vanlige hodetelefoner, og miniUSB lar deg koble telefonen til datamaskinen for synkronisering eller overføring av data. Videre finner du et integrert minne på 512 MB som kan utvides med et minnekort av typen microSD.

Av trådløse teknologier er Balance utstyrt med 3G, HSDPA (Super 3G), WiFi og blåtann. Til og med GPS er på plass, slik at du ikke roter deg bort i storbyen.

I standbymodus fungerer den også som klokke eller digital bilderamme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Telefonen har dimensjonene 45 x 73.5 x 10.25 millimeter.

Dessverre er dette altså kun et konsept, men det er ikke utenkelig at noe lignende vil dukke opp i butikkhyllene om noen år.

Les våre mobiltester!

Kilde: yankodesign