Avansert handsfree-mobil

Zumba skal forandre måten vi kommuniserer på.

Handsfree på mobilen er ikke noe nytt. Zumba-mobilen er imidlertid helt unik, ettersom den skal være utstyrt med noe av det mest avanserte stemmegjenkjenningssystemet som finnes i dag.

LES OGSÅ:

Ved hjelp av dette systemet kan du ha mobilen i lomma hele tiden, og du kan sende tekstmeldinger ved hjelp av talestyring. Mobilen vil sørge for å gjøre tale til tekst.

Zumba er utviklet av IA Technology. Foreløpig finnes den kun i protoutgave, og detaljene om mobilen holdes tett til brystet av selskapet, i frykt for at den skal bli klonet allerede før den slippes på markedet.

Avslørt på BBC.

I en video fra BBC er det likevel noen detaljer som blir avslørt. Blant annet at den kommer med en krok som skal festes bak på øret, og som skal sørge for at du umiddelbart kobles til en online-tjeneste der alle kontaktene dine, meldinger, etc. vil ligge lagret.

Denne skal ifølge selskapet være hundre prosent sikker, og Zumba vil være helt uten verdi for andre som skulle få tak i den, ettersom mobilen kun fungerer sammen med denne tjenesten.

Tale til tekst.

Ved hjelp av det avanserte stemmegjenkjenningssystemet kan du videre sende meldinger til alle i kontaktlisten din, bare ved hjelp av stemmen, og sannsynligvis bare ved å si navnet på personen meldingen skal gå til.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alle kontaktene dine vil lagres på et sentralt register, og trolig vil systemet være bygget på et slags sky-system, slik som Google-applikasjonen til iPhone.

Fordelen med denne måten å lagre på, er at du ikke vil miste kontaktene dine, selv om du skulle miste mobilen. Alle kontaktene dine vil ligge lagret på den elektroniske tjenesten.

BBC har lagt ut en video av mobilen her, du kan se den her.

Kilde: redferret.net