Foto: egystudio
Foto: egystudioVis mer

Aura fra Asus

Konseptmobil som består av en eneste stor skjerm.

Sony Ericsson lanserte en bråte nye mobiltelefoner i dag, men ingen av de representerer noe revolusjonerende på designfronten. Det gjør derimot denne konsepttelefonen fra Asus som forøvrig minner sterkt om en viss iPhone fra en viss Apple.

LES OGSÅ:

Bort med n.

Telefonen går under navnet Aura og består av en stor trykkfølsom skjerm på 3.9-tommer og en knapperad som kan skyves opp og ned. I tillegg skjuler det seg et QWERTY-tastatur på innsiden av mobiltelefonen som kan dyttes ut etter behov. Hele stasen er pakket inn et skall som er knappe seks millimeter tykt, noe som er imponerende nok i seg selv.

Aura er spekket med funksjonalitet som bør få tiden til å gå litt fortere når du sitter på bussen eller tar toget. Vi kan nevne HSDPA (også kjent som super 3G), UMTS, Wi-Fi og blåtann.

I tillegg er telefonen utstyrt med et kamera på to megapiksler. Bildene du knipser lagres på et minnekort av typen micro SD.

Designmobil fra Prada.

Telefonen er som nevnt over foreløpig på konseptstadiet, men på sensommeren kommer det lignende løsninger som for eksempel iPhone og Pradamobilen.

Kilde: ITavisen