Armbåndsmobilen

Kinesiske CEC Corp har funnet ut at venstrearmen kan brukes til andre ting enn å vise fingeren til tosken som skar inn foran deg på motorveien.

Observante trend-forskere, altså oss, har lagt merke til at flere og flere av den kommende slekt simpelthen lar være å bruke armbåndsur. Den eldre garde vil naturligvis møte en slik oppførsel med avsky, all den tid tida er det som skiller mennesket fra dyra. Det, og tekste-tommelen.

LES OGSÅ:

Men ungdommen har ikke sluttet å bry seg om sommertid og leggetid. De bruker simpelthen bare mobilen.

Derfor er det egentlig bare naturlig at kinesiske CEC Corp har laget mobiltelefonen du kan ha på armen som en vanlig klokke. Eller, helt vanlig er den ikke.

Styggpen.

GSM F88, som først og fremst er laget for det kinesiske bordtennis-landslaget, er omtrent like stygg som det gamle øst-tyske friidrettslandslaget, men du kan like fullt gjøre det meste.

Mobilen har skjerm med 26 000 farger, innebygget mikrofon, taleoppringing, fire minutter med taleopptak, og diverse planleggingsverktøy som kalender, alarm og påminningsnotat.

Megapiksler.

Selve tastaturet ligger på reima, og den har også et 3 megapiksel-kamera som blant annet gir mulighet for videokonferanser.

Klokka, eller mobilen om du vil, veier 100 gram, som betyr at venstrearmen din vil bugne som om du hadde tatt steroider etter et par måneders bruk.

Og alt dette fordi kineserne ville lage noe fint til ping-pongerne sine. Er det ikke flott?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Mobilewhack