Apple MacBook Mini

Spennende og flott design, men vil den noen gang bli tilgjengelig?

Det har lenge sirkulert rykter om at Apple skal lansere en Apple Netbook. Rykter eller ikke rykter, fortsatt har det ikke kommet noen og mest sannsynlig vil det bli lenge til.

LES OGSÅ:

Ryktene om Netbook har imidlertid skapt ideer blant designere om hvordan en mindre maskin fra Apple ville ha sett ut. Designeren Isamu Sanada er en av dem, og kanskje vil det spennende designet appellere hos Steve Jobs?

Tredelt design.

For at maskinen skal ta så liten plass om mulig, går ideen ut på at den skal bestå av tre deler som skal kunne brettes sammen.

Lagt sammen vil den være 1,3 cm tykk, og foldet ut vil hver av de tre delene utgjøre tastatur, trykkfølsom styreplate og en 10 tommers stor skjerm.

Unikt design.

Den ultrabrede skjermen kan se ut som den har blitt noe inspirert av det lekre Vaio-PCen fra Sony.

Men det er likevel den tredje ekstra delen som gjør dette designet så spennende. På den måten vil du få en større styreplate og slik utnyttet den trykkfølsomme teknologien bedre.

Når du kun skal surfe på nettet og ikke trenger å skrive, kan du nøye deg med å slå ut styreplaten, og når du behøver tastaturet kan du brette ut hele maskinen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fortsatt bare et konsept, men uansett spennende at noen arbeider med ideen om en mindre MacBook.

Kilde: slipperybrick.com