Alfa Omega fra Alfa Romeo

Italienerne er ikke bare verdensmestere i fotball. De er også verdensmestere i rå biler, noe Alfa Romeo beviser til fulle med sin framtidsvisjon - Spix.

De siste 50 åra har bevegelse i svevehøyde tradisjonelt sett vært forbeholdt flypassasjerer, folk som er forelska og fotgjengere som holder blikket rett fram og ikke ned mens de beveger seg på fortau i hovedstaden i februar.

LES OGSÅ:

Det har noen kreative hoder hos belgiske Creatix bestemt seg for å gjøre noe med, ved å plassere noen griller (du tar den til slutt) i hodet på Alfa Romeo - som de forhåpentligvis kan gjøre noe med.

Det gjelder å ha troa.

Spix-konseptet er like optimistisk som Thor Hushovd før Tour de France begynner, men la oss håpe de holder humøret oppe også når det viser seg at det kanskje ikke er så enkelt å realisere prosjektet som en tror.

Dette designet forutsetter nemlig omtrent samme svevebilkonseptet som finnes i Back To The Future-filmene, med unntak av at bilen flyr like over veibanen slik en kan se på videoen under.

Det vil naturligvis også forutsette at bilførerne er så oppmerksomme under hele turen at kun dødelige doser amfetamin kan skjerpe sansene godt nok til å følge med, for hvis du beveger deg i 150 kilometer i timen i lufta er det ingenting som kan redde deg idet bilen foran deg bremser ned for en pensjonist med flyvende gåstol som snegler seg over fotgjengerovergangen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på PLAY på videoen under for å se hvordan framtida ser ut. Det er helt gratis.Kilde: Left Lane News

Klikk her for enda flere vanvittige dingser!