3 Days forteller deg sannheten

Sånn cirka. Men vil du virkelig vite det?

Hvis du er nysgjerrig på hvordan framtida kan komme til å se ut om en ti-femten år, så er det få hjemmesider som er morsommere enn industridesign-nettstedet Yanko Design.

LES OGSÅ:

3 Days er nok et design som kanskje blir å finne i en designsjappe i 2015, men som enn så lenge kun eksisterer på datamaskinen og i hodet til Anthony Voz fra England. Men hva er det som gjør det spesielt?

Teller ned.

Først og fremst at det gir deg en indikasjon på hvor lenge du har igjen å leve hvis du tilhører de som suger på lange, hvite pinner halve dagen lang.

Tanken er at askebegeret måler hvor mye aske som blir liggende igjen etter at du har sugd ferdig røyken med en intensitet en vanligvis bare finner i vulkaner, og ut fra den mengden kan det gi et estimat på hvor mange timer, dager, uker eller måneder du akkurat har mista.

Slik sett er 3 Days hakket mer pålitelig enn spådama i campingvogna på Momarkedet, ettersom røyking gir økt risiko for dødelige sykdommer, men få garantier. Det kan altså være at du lever til du blir 97, selv om du etter askebegerets beregninger burde vært død i en alder av 61.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trøsten er at du i så fall har et svært godt reklamasjonsgrunnlag.

Kilde: Gizmodo og Yanko Design