Zoltar znakker zant

Den virka for Tom Hanks, så hvorfor skulle den ikke virke for deg?

Når sant skal sies - det ordspillet hadde vi planlagt - så behøver du ingen spåmaskin for å finne ut hva som skjer i framtida.

LES OGSÅ:

Vi kan fortelle det til deg her og nå, helt gratis.

Du blir født, betaler skatt, sutrer litt over NRK-lisensen og automatisk trafikkovervåkning, får barnebarn, mister hukommelsen, og så er det slutt. Det var ikke så vanskelig.

Big in Japan?

Med spåmannmaskinen Zoltar får du likevel sjansen til å late som om livet ditt har bedre ting i vente. Folk som ikke kunne få nok av "Big" med Tom Hanks som en liten, voksen mann i hovedrollen, vil umiddelbart kjenne igjen det skumle skjegget og det karakteristiske stive blikket fra filmen. Det siste skyldes at Zoltar er en trefigur i en metallkasse, men dog.

Maskinen koster 8995 dollar, eller drøye 60 000 kroner, og hvis du putter på en mynt gir den deg omtrent de samme spådommene som du finner i ukebladenes horoskoper.

Zoltar har totalt 39 spådommer, 16 av dem er muntlige, 23 er skriftlige. Det betyr at hver spådom koster over 1500 kroner, men vi kan oppsummere dem for deg her: Du blir lurt.

Kilde: Shiny Shiny