Wicked Laser Spyder II vil deg vondt

Denne laseren koster en haug med penger og kan gjøre en haug med skade. Party on!

Laserpekere var en stund like populære som Abba på 80-tallet. Jeg husker for eksempel flere muntre øyeblikk på kino.

LES OGSÅ:

Plutselig stoppet filmen, lerretet ble svart, og så var det flere skøyere med stor oppfinnsomhet og elendig i ordenskarakter fra ungdomsskolen som laget ekstremt festlige og ekstremt røde lasermønster med laseren de hadde bestilt fra Tybring-Gjedde for 50 kroner.

For en tid.

Framskrittet er her.

Med Wicked Lasers Spyder II vet vi at verden har beveget seg videre. Ikke bare fordi laseren kommer i størrelsen Xtra Large og koster nesten 11 000 kroner, men fordi Spyder II sannsynligvis ville svidd hull i kinolerretet hvis noen hadde prøvd å tegne en tullepenis.

En ruglete gummiknapp skrur den grønne laserstrålen av og på, og når det sistnevnte er gjort vil de to batteriene holde liv i laseren i rundt en time. Det er nok til å gjøre mye skade.

Test.

Pioneerene i dingsebloggen Gizmodo har foretatt en grundig test av Spyder II, som blant annet involverer kjøttbrenning (hold laseren mot hånda), antenning av løv (det funker) og ballongsprekking (det funker også).

Og holder du denne mot øynene til kameraten din kan du være ganske sikker på at du brenner inn flekker på hornhinnene. Du, og kameraten din, er herved advart.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva den kan brukes til? Eh, ja, tja, jo. Æh. Til å sprekke ballonger og brenne løv?

Ok, vi vet ikke. Les uansett hele Gizmodos brukererfaring her, eller trykk PLAY på videoen under for et ballongsmell forårsaket av en laser. Pang.Kilde: Gizmodo