Weener Kleener er til wienerbrødet ditt

Eller hva du nå kaller den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ettersom dingz.no skriver flere agurksaker hele året og ikke bare om sommeren, føler vi at vi har vårt på det tørre med Weener Kleener - eller på det våte, som tilfellet er med denne saken.

LES OGSÅ:

Dette er nemlig den skitneste såpa du har sett.

Hull.

De som ikke klarer se på en smultring uten å tenke på sex har allerede forstått hva dette er, og hvordan den skal brukes.

Den runde såpa er formet som nettopp en smultring fordi den skal kunne brukes til å gjøre rein den kroppsdelen vi menn har midt på kroppen, og som passer mistenkelig godt i en smultring. Tanken er også at kjæresten din skal kunne delta i seansen i dusjen ved å ta såperingen på, så av, så på, så av, så på, helt til verden eksploderer i en orgie av regnbuer, fyrverkeri og flyvende griser.

Skitten og rein på én og samme tid, altså.

Litt dyr.

Produsenten er ærlig nok til å reklamere med at "One size fits most dirty old men!" på pakningen, så de riktig godt utstyrte må belage seg på å vente på XXL-modellen.

Dette er billig humor for en ikke fullt så billig penge (nesten 50 kroner), som høres ut som reklameplakaten for nesten et hvilket som helst norsk stand-up-show.

Mer idioti finner du her!

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!