Vil du egentlig ha dette?

Visittkort som googler deg.

De fleste har ett: En papirlapp med navn, telefonnumre, e-postadresser, nettadresser og firmalogo eller en passe dose selvskryt, som kan deles ut med rund hånd, eller litt mer tilbakeholdent til de man måtte møte på sin vei. De kan være enkle, pyntede eller regelrett overdekorerte. I mer frilynte Danmark har vi til og med sett relativt seriøse firmaer som pryder sine med pinuplekre damer i fri utfoldelse. Og nei, ikke hos firmaer som driver med lugubre tjenester av det erotiske slaget ...

LES OGSÅ:

Men hvorfor gå samme vei som massene? Du kan gjøre som den New York-baserte designeren Ji Lee foreslår: Lag et google-me-visittkort!

Det ser kult ut.

Det høres kanskje kult ut også? Helt til du tenker deg pittelittegranne om. For hva er det som kommer opp om du googler deg selv? Ingenting (er det mulig?) eller alt for mye (ganske sannsynlig)?

En festlig idé som vi håper forblir på idéstadiet, sammen med tilsvarende visittkort knyttet opp mot twitter, facebook og personlige blogger (selv om det nå finnes muligheten til å screene hvem som får se hva på slike tjenester.)

Kryss av for det som passer.

Samme designer skisserer også et annet visittkort som har langt mer umiddelbar appell. Dette har felter for ekstra informasjon på baksiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik skal det bli langt enklere å huske personen som har gitt fra seg kortet: Du kan for eksempel notere hvor du møtte vedkommede, krysse av for alder, kjønn, virksomhetstype, hva man ønsker av hverandre (for eksempel sex eller dop!!), rangere vedkommede etter attraktivitet, iq eller finansiell status.

På enkelte områder bør papiret fortsatt leve, (selv om det selvsagt finnes mer brukervennlige elektroniske alternativer til google-kortet).

Kilde: Please enjoy og Gizmodo