Vik fra oss, tenåringer!

Men funker Compound Security Mosquito Teenage Deterrent System?

Tenåringer har en tendens til å være veldig uønsket mens de fortsatt er tenåringer, selv om det en dag er de som skal bekle direktørstillinger, vaktmesterjobber og legeposisjoner.

LES OGSÅ:

Utrolig nok, vil mange si, idet de passerer en bøling kidz utenfor det lokale kjøpesenteret med buksa på knærne og en hårsveis som får håret på brystet til en pornoskuespiller fra 70-tallet til å se ut som et kunstverk.

Og der avslørte jeg mer eller mindre min egen alder.

Vart du skræmt no?

Mange vil faktisk ikke ha dem hengende utenfor kjøpesentrene eller kirkene, og det er der Compound Security Mosquito Teenage Deterrent System kommer inn. Det lange navnet er nok laget for ikke at tenåringer skal orke å lese om produktet, men det kan bli deres verste fiende.

Apparatet sender ut en høyfrekvent, gjennombårende pipetone som kun de med en fortsatt intakt hørsel vil fange opp. Idéen er altså at denne bærbare, 12-volts boksen festes der du ønsker at ungdommen ikke skal feste eller bare henge, og så vil kidsa bli gal av pipelyden, mens oss halvdøve 20, 30, 40 og 50-åringer ikke vil høre et, eh, pip.

Ikke helt etter planen.

Slik er det visstnok ikke helt. De uheldige dingsebloggerne hos Wired har testet produktet, og det viser seg at også 60-åringer hørte den uutholdelige lyden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det betyr med andre ord at apparatet kun kan være perfekt for eldrehjem som ikke ønsker at Per (15), Lars (16) og Janne (15) skal drive dank hver eneste helg i håp om å plukke opp rester etter den overdådige desserten som pensjonistene akkurat er ferdig med.

Prisen på rundt 5000 kroner er heller ikke spesielt imponerende.