Victoria har en hemmelighet

Victoria har en hemmelighet

Men vil hun vise den til deg? Ja, selvfølgelig.

Publisert

For å sitere en kommentar på nettet angående navnet til Victorias Secret: De burde kutte ut secret, for de viser jo alltid fram alt de har hver eneste gang. Og vel så det.

Dette underøyssettet inkluderer ikke modellen, til tross for den astronomiske prisen. Vi lever ikke i steinalderen, folkens, selv om noen gjør det de kan for å bombe oss tilbake dit.

Fantasi.

Den årlige "Fantasy Bra"-presentasjonen fra den amerikanske undertøygsgiganten høyner i år oddsene betraktelig. Der den tidligere bare har vært en BH, er den nå utvidet til et helt sett.

Gavesettet inneholder en G-streng, hosebånd, armbånd og en matchende hårspenne.

Hele settet er stappfullt av diamanter, rubiner, smaragder og gule safirer, og da er det kanskje ikke så overraskende lenger at settet har en totalpris på cirka 25 millioner kroner.

Hvis du har penger igjen til røde roser og middag på en bedre restaurant etterpå, gjør du det bedre enn oss på lønnsfronten.

Debutant.

Det er modellen Selita Ebanks som viser fram den spesielle julegaven på bildet over, og hun sier akkurat det en forventer av en modell som viser fram dyrt undertøy:

- Jeg følte meg fullstendig som en kvinne, og sexy, forteller Ebanks.

Det er første gang Selita har på seg noe fra Fantasy Bra-serien, og etter å ha unnagjort en fotosesjon for den nye Victoria's Secret-katalogen som slippes førstkommende fredag - en begivenhet som i USA kun overgås av Superbowl og Lewinsky-skandaler - kunne hun begeistret meddele at "selvtilliten din skyter i været" når en tar den på seg.

Akkurat. Vi har en mistanke om at det faktum at hun står modell for verdens mest berømte undertøysmerke kanskje også har noe med selvtillit å gjøre.

Vi kommer naturligvis tilbake med en test av ... nei, vent. Ifølge sjefen min gjør vi visst ikke det likevel.

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer