Våpenkontroll

Hvis ikke du får ut nok aggresjon foran TVen kan dette være løsningen.

Du vet hva vi snakker om: Du sitter foran TVen og aner fred og ingen fare, og før du vet ordet av det er Dr. Phil der. Du vet det ikke blir pent. You've got to change your life or I, or some people from my crew, will come to your house and beat some sense into to you!

LES OGSÅ:

Noe sånt.

Gønner.

Du kan naturligvis skifte kanal i en fei med den kjipe, kjedelige, svarte fjernkontrollen, men det gir deg ingen tilfredsstillelse. Alternativet er å slå sofaputa gjentatt ganger, til den trygler om nåde.

Eller du kan kjøpe Channel Changer Gun, fjernkontrollen som forandrer kanalskifting fra sedat hverdagsaktivitet til en duell om liv og død i solnedgang. Det er meg eller deg, Dr. Phil.

Helt sheriff.

Rett pistolen mot TVen og trykk for harde livet. Ikke bare er sannsynligheten stor for at du vinner hver eneste gang (med unntak av den dagen batteriene dør, som alltid er et nederlag), men med den inkluderte sheriff-stjerna vil du virkelig få følelsen av å ha tatt kontroll over din egen husholdning.

Helt til den dagen minstemann fulgte ditt eksempel og dælja til TVen med en baseballkølle, i forventning om at det ville skifte kanal.

Det gjorde det ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I motsetning til andre varianter av pistolfjernkontroller, så bruker du faktisk avtrekkeren til å fyre av et kanalskifte.

Channel Changer Gun koster drøye hundrelappen, og er så populær at du ikke får kjøpt den på minst en måned.

Kilde: Gizmodo