Utrolig Frekk Oppfinnelse

UFOer har aldri virket å være lenger unna.

Hva er poenget med å lete etter intelligent i solsystemer som ligger flere lysår unna, når det er vanskelig nok å grave fram en IQ på over 100 i vårt eget?

LES OGSÅ:

Hvis agent Sculley og Mulder hadde sett dette mobiltelefontilbehøret ville vi sannsynligvis fått være vitne til den første "X-files"-episoden i historien med krampelatter og fnising gjennom samfulle 45 minutter.

Varsler fare.

UFO Detector er en liten sak som festes i bærereima til mobiltelefonen din. Slike reimer har på ingen måte tatt av i Norge, men i Japan løper alle teenagerne rundt med alt fra juggel og kaloritellere til liksomsjokolade og liksomepler hengende og dingle fra mobilen.

Denne detektoren løfter derimot juggel til et nytt nivå - det nivået vi simpelthen kaller jug. Det loves fra den japanske produsenten at "når UFOen er i nærheten, uansett omstendigheter, vil et LED-lys lyse opp for å fortelle at en UFO kommer flyvende".

Det vi antar redder produsenten fra å framstå som en total idiot er at "UFO" ikke står for noe annet enn et uidentifisert flyvende objekt - som i praksis betyr at en frisbee som du ikke helt klarer se er en frisbee, også er en UFO.

Smartinger.